Ortopedska Industrija

Proizvodi od gume za ortopedsku industriju

PROIZVODI OD GUME ZA ORTOPEDSKU INDUSTRIJU

MEDIK JASTUK

Medik jastuk

Antihemoroidni jastuk “ Medik “ je nastao kao desetogodišnje iskustvo proizvodnje Antidekubitalnog jastuka za invalidska kolica. Jastuk Medik je napravljen od gume na bazi prirodnog kaučuka. Jastuk Medik se sastoji od nekoliko povezanih komora ispunjenih vazduhom. Vazdušna izolacija sprečava zagrevanje izneđu sedišta i zadnjeg dela korisnika ovog jastuka. Navlaka za jastuk je od pamučnog ili lanenog platna. Pumpa za pumpanje jastuka je jednostavne konstrukcije i pogodna za rukovanje.

Jastuk “ Medik “ ne leči, on ublažava tegobe i nelagodnosti prilikom sedenja. Jastuk se prevashodno preporučuje profesionalnim vozačima kamiona, autobusa, taxi vozačima, profesionalnim šivačima, i ostalima koji pate od hemoroida..

VAKUUM GUME

Vakuum gume
Dimenzije Ø 100 i Ø 75 koriste se za medicinski aparat “ Vakumed “ u fizikalnoj terapiji. Proizvode se u svetloj boji kako ne bi ostavljale tragove na koži pacijenta.

NOŽICA ŠTAKE I NOŽICA ŠTAPA

Nožica štake i nožica štapa
Ovi proizvodi koriste se za aluminijumske i drvene štake i štapove. Izradjuju se u crnoj ili svetloj boji i proizvode u zavisnosti od prečnika štake ili štapa. Mogu biti sa otvorima Ø 16, Ø18 ,Ø 20, Ø 22.

NOŽICA ŠTULE

Nozica štule
Koristi se na drvenoj štuli prečnika Ø 40. Guma za izradu ovog proizvoda je tvrdoće 75 sh. i otporna je na velika habanja i pritiske.

GUMENA PETA GIPSA

Gumena peta gipsa
Izrađuje se od svetlo sive gume tvrdoće 75 sh. Koristi se kao oslonac na petu dok je noga u gipsu.

UTEGA

Utega
Utege proizvedene od sunđeraste gume koriste se za izradu ortopedskog pojasa za ljude koji imaju problema sa kilom.

METATARZAN ULOŠCI – 4 VELIČINA

Metatarzan ulošci
Proizvode se u četri veličine. Izradjuju se od meke gume u boji i koriste kao uložci u prednjem delu stopala.

ULOZAK PETE I CIPELA

Uložak pete i cipela
Uložak pete može biti većih ili manjih dimenzija. Uložke za cipele proizvodimo u svim mogućim veličinama i svih dimenzija. Kod ovih proizvoda takođe je moguća izrada po zahtevu kupca.